Een Nieuwe Aanpak. Bewezen en Effectief.

Voor de Toekomst van Je Kind.

Elk kind heeft wel eens moeilijkheden met het huiswerk of lesmateriaal. Normaliter lost het kind deze problemen zelfstandig, of met de hulp van anderen, op.

Maar soms blijft een kind worstelen en lijken de standaardoplossingen niet of nauwelijks te helpen. Wat doe je dan?

De vragen die daaruit voortkomen stellen we als ouder liever niet hardop…

Gaat mijn kind wel over? Als hij of zij blijft zitten, wat zijn de gevolgen daarvan? Waarom wil het niet lukken?

Ik heb deze vragen ook als ouder moeten stellen en de antwoorden die ik daarop kreeg waren niet toereikend genoeg. Daarom ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om mijn kind vooruit te helpen.

Mijn naam is Dunja Kuenen, en ik ben de oprichter van A Touch of Dunja.

Het is mijn missie om ouder en kind vooruit te helpen. Van leer- en concentratieproblemen naar betere prestaties,  minder stress, en meer plezier in het leren.

Tijdens mijn zoektocht leerde ik dat de basis van leren beweging is en ben ik Brain Gym® tegengekomen: effectieve oefeningen, die het leren ondersteunen. Leren is een ervaring waarbij alle zintuigen worden betrokken: hoe ruikt het, hoe ziet het eruit, welke beweging verbind ik er mee, welke geluiden hoor ik.

Waren de schei- en natuurkunde practica op de middelbare school niet één van de leukste lessen waarvan je vaak het meeste opstak? Een practicum is ervaringsgericht leren.

Door middel van eenvoudige oefeningen en het aanleren van praktische vaardigheden ontwikkelt je kind nieuwe mogelijkheden om uitdagingen op school te overwinnen.

Bij A Touch of Dunja draait het om meer dan huiswerkbegeleiding. We werken samen aan de toekomst van je kinderen en maken de weg vrij zodat ze in staat zijn om hun potentieel te vervullen.

Veel liefs,

Dunja Kuenen

A Touch of Dunja.nl

Wil je weten hoe we samen jouw kind vooruit kunnen helpen?

Menu

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
(ook als audioboek)
close-link

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
close-link