Hoe verloopt een Brain Gym® sessie

Een sessie duurt ongeveer een uur. Is het je eerste keer dan kan het anderhalf uur duren. Ben je minderjarig dan neem je je ouder of verzorger mee.

Iedereen heeft zijn eigen leerritme, zijn eigen flow. In ons eigen ritme komen is het eerste wat we doen. Ook ik.

Dan volgen we het vijfstappenplan van Brain Gym®

 • null

  Stap 1

  Je gaat je doel bepalen. Wat wil je leren, waar wil je naar toe in deze sessie? Ik ondersteun je bij de juiste formulering van je doel.

 • null

  Stap 2

  Je gaat je doel in actie zetten. Dat kan zijn door daadwerkelijk de handeling te doen, een rollenspel of je inleven in de situatie, die te maken heeft met je doel. Daarbij observeren we samen hoe het gaat en/of voelt.

 • null

  Stap 3

  We kijken in het leermenu van Brain Gym® welke activiteiten (oefeningen) je nodig hebt om je doel te bereiken. Die ga je ook doen.

 • null

  Stap 4

  Je doet nogmaals stap 2 waarbij we weer samen observeren wat er veranderd is. Hoe gaat het nu? Hoe voelt het nu? Soms kan het zijn dat je nog wat extra’s nodig hebt om je doel te bereiken. Dan nemen we in deze sessie daar ook de tijd voor.

 • null

  Stap 5

  Verheug je!

Thuisspel (homeplay)

Je krijgt Brain Gym® activiteiten mee voor thuis als ondersteuning.

Praktisch

Intake is gratis

Duur van een sessie: 1 tot 1:30 uur

Tarief: € 75,– per uur 

Of neem een gezinsstrippenkaart:

3 strippen €205,–

5 strippen €340,–

7 strippen €480,–

Locatie: mijn praktijk, bij jou thuis*, online

* Ik reken  €0,20 per km aan reiskosten

Reviews

Ik was een Engels boek aan het lezen en vertaalde ieder woord. Dit kostte mij veel energie en tijd. Na de Brain Gym® balans op dit onderwerp lukte het mij door te lezen zonder elk woord te vertalen. Het enkele woord dat ik niet kende zocht ik op de IPad op. Dit gaf naast de tijdwinst ook veel vertrouwen dat ik meer woordenkennis heb dan ik mezelf toedichtte. Het heeft mijn plezier in Engels lezen zeker verhoogd. Een cliënt

Ik ben bij Dunja geweest om te leren hoe ik de spanning weg kan halen bij het aanwezig zijn en praten in een groep. De oefeningen en het gesprek hierover heeft mij enorm geholpen. Ik heb hier heel veel baat bij gehad.
Dank je wel Dunja 👍
Menu

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
(ook als audioboek)
close-link

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
close-link