Gratis Introductieworkshop op 28 september 2021:

Verbeter de schoolprestaties van je kind

8 oefeningen die je onmiddellijk kunt inzetten. Ongeacht leeftijd of geslacht, en zonder stress, dwang, of te dreigen met straf.

Tijdens deze trainingsdag krijg je eenvoudige tips, oefeningen, en strategieën aangereikt waarmee je jouw kind op een speelse en motiverende manier kunt ondersteunen in zijn of haar studievaardigheden.

Beste ouder,

Weinig dingen zijn moeilijker dan toe te moeten kijken hoe je kind zodanig met iets worstelt, dat hij of zij het vertrouwen in zichzelf verliest.

Als ouder van twee dyslectische kinderen weet ik precies hoe dat voelt. Je wilt dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan en dat ze leren om de uitdagingen in het leven te overwinnen. Maar wat kun je doen als het op school gewoon niet goed gaat?

Je ziet hoe je kind zijn best doet en alsnog teleurgesteld thuiskomt met slechte cijfers. Of je ziet dat hij het al heeft opgegeven. Waarom zou hij zijn best moeten doen als het toch niet gaat lukken?

Als ouder doet dat pijn. Want je wilt het beste voor je kind.

Op het thuisfront leidt dit vaak tot oplopende frustraties, soms met slepende ruzies als gevolg. En op school willen ze best meedenken maar op een gegeven moment weten ze het ook niet meer.

Dan is Remedial Teaching aan de beurt. In sommige gevallen biedt dit enige steun maar voor je kind is het eigenlijk meer van hetzelfde.

Als ouder ga je je steeds meer zorgen maken. “Gaat mijn kind wel over?” Wat voor invloed heeft het op hem (of haar) als hij/zij blijft zitten en al zijn/haar vrienden wel doorgaan naar het volgende jaar?” “Wat kan ik doen om dit op te lossen?”

Uiteindelijk hebben mijn gevoelens van frustratie en machteloosheid ertoe geleid dat ik op zoek ging naar nieuwe oplossingen. Ik wist niet precies waarnaar ik zocht maar toen ik het tegenkwam, wist ik dat ik het had gevonden.

Meld je gratis aan voor de introductieworkshop!

Wat Kun Je Verwachten van de Introductieworkshop?

Allereerst ga ik je kennis laten maken met een aantal basisoefeningen. Zo kun je voor jezelf ervaren hoe een paar eenvoudige oefeningen het gemakkelijker kunnen maken om informatie op te nemen.

En als het voor jou werkt, dan kun je erop vertrouwen dat je kind er ook profijt van heeft!

Daarnaast is het de bedoeling dat je in een laagdrempelige setting en met gelijkgestemde ouders ervaart dat er andere opties beschikbaar zijn om je kind in balans te brengen, met het uiteindelijke doel om de schoolresultaten te verbeteren.

Één van de unieke en krachtige voordelen van deze oefeningen, is dat er genoeg ruimte te vinden is voor elk kind en hun gezin, om passende oefeningen en technieken te vinden, die een positief resultaat creëren.

Elk kind en elk gezin is anders, en tijdens de trainingsdag zullen we kijken hoe je deze oefeningen en strategieën kunt toepassen op jouw situatie. Gedurende de workshop is er ook ruimte om onderling ervaringen en tips uit te wisselen.

De oefeningen die je na afloop meeneemt naar huis, willen we inzetten voor de volgende doelen:

 • Het creëren van meer balans in het gezinsleven zonder al te veel grote aanpassingen.

 • Dat je als ouder en kind kwaliteiten in jezelf of bij elkaar gaat ontdekken, die anders verborgen zouden zijn gebleven.

 • Dat je minder tijd hoeft te besteden aan het begeleiden van je kind m.b.t. schoolwerk en zo meer tijd overhoudt om samen gezellige dingen te doen.

 • Het energieniveau van het hele gezin verhogen zodat men meer van elkaar kan hebben. In andere woorden: de lontjes worden langer.

 • Meer vertrouwen creëren in de toekomst van jouw kind. Hierdoor groeit zijn/haar zelfvertrouwen.

Meld je gratis aan voor de introductieworkshop!

Wat ga je Leren?

Het doel van de Gratis Introductieworkshop is om jou praktische strategieën aan te reiken die je vrijwel direct kunt inzetten om jouw kind te ondersteunen in hun leerproces.

Ik geef je 8 basisoefeningen mee die je thuis kunt uitproberen.

De tips en ideeën die ik met je zal delen hebben mij een houvast gegeven tijdens onzekere momenten, waarbij ik niet wist of mijn kinderen de uitdagingen van hun schooltijd konden overwinnen.

Nu geniet ik met trots van het feit dat mijn zoons allebei in één keer zijn geslaagd en dat beiden het goed doen in hun vervolgopleidingen.

We zullen onderwerpen bespreken zoals:

 • Hoe jouw kind gemakkelijker en eerder zijn talenten en kwaliteiten ontdekt wanneer je op een andere manier naar hem/haar leert kijken.

 • Waarom bewegen een voorwaarde is voor leren en hoe je dit op een speelse manier kunt stimuleren bij je kind.

 • Dat er 8 verschillende leerstijlen zijn en hoe je een omgeving creëert die recht doet aan de leerstijl van je kind.

 • Waarom overprikkeling de schoolresultaten naar beneden haalt en hoe je een prikkelarme omgeving kunt creëren voor je kind.

 • Wat het effect van beeldschermen op het brein is; zeker op zeer jonge leeftijd.

 • Waarom ‘verveeltijd’ zo belangrijk is voor kinderen.

 • De invloeden van water, voeding, en de natuur op het leervermogen van je kind.

 • En meer!

Kortom, het wordt een leerzame en interactieve dag!

Meld je gratis aan voor de introductieworkshop!

Wat zijn de kosten van de Introductieworkshop?

Tijdens de workshop ga je leren hoe je de leer- en concentratieproblemen van je kind kunt aanpakken met eenvoudige en speelse strategieën die een positief en blijvende invloed hebben op de ontwikkeling van het kind.

Ik zal mijn best doen om je tijdens de dag zoveel mogelijk te geven. Ik zal de inzichten en oefeningen met je delen die mijn kinderen hebben geholpen.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met praktische tips die je vrijwel direct kunt toepassen, en heb je verschillende technieken geleerd waarmee je jouw kind kunt ondersteunen in hun leerproces.

De training tijdens Introductieworkshop  is Geheel GRATIS.

Dinsdag 28 september 2019 09:00-14:00 uur

Je betaalt slechts een eigen bijdrage voor het studiemateriaal, koffie, thee, tussendoortjes en de lunch. En daarom bied ik jou deze unieke leerervaring aan voor een klein bedrag van slechts €47,- (Incl. BTW)

Heb je nog vragen over de training of kun je niet aanwezig zijn op deze specifieke datum?

Vul dan het formulier in of stuur een mail naar contact@atouchofdunja.nl of bel (0031) 06 – 589 11 031.

Ik help je graag verder.

Annulering: geen teruggave van geld, maar inhalen van de workshop op een andere datum. Maximaal 1 maal verzetten mogelijk.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
(ook als audioboek)
close-link

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOEK
close-link